Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

info-avond ‘duurzame mobiliteit’

23 september - 20:00 - 22:00

Heb je geen auto maar je hebt er wel af en toe één nodig? Of heb je een auto maar je gebruikt hem niet zo veel? Dan is het autodeelsysteem Dégage misschien iets voor jou. Dégage is een autodeelplatform waarbij de kosten worden gedeeld.

Je hebt zelf geen auto : je betaalt enkel de kilometers die je rijdt: geen jaarlijks lidgeld, geen abonnementskosten en geen kost voor gereden tijd.

Je hebt een auto maar die staat meerdere dagen in de week stil? Laat dan anderen met je auto rijden. Voor elke kilometer die iemand anders met je auto rijdt, win je je kosten terug . Zo spaar je jaarlijks al snel heel wat euro’s uit.

Dégage is volledig voor en door particulieren georganiseerd en streeft geen winst na.

We gaan voor meer ruimte, minder wagens en een propere lucht en werken op die manier mee aan duurzame mobiliteit. Spreekt dit initiatief je aan? Kom dan zeker naar onze gratis infoavond.

 

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Ignace Van Dingenen via ignace.van.dingenen@skynet.be of mobiel via 0473 370922 of met de coördinator van het buurpunt  Kay Van Kerrebroeck via verantwoordelijke@ondertperron.be

Gegevens

Datum:
23 september
Tijd:
20:00 - 22:00

Organisator

Dégage

Locatie

Onder’t Perron
Stationsstraat 95
Landegem, 9850 België
+ Google Maps
Adresgegevens
Stationsgebouw Landegem
Stationsstraat 95
9850 Deinze
(Landegem)
Contact
Kay Van Kerrebroeck
T. 0479 01 91 80
verantwoordelijke@ondertperron.be