(Financieel) steunen

Onder ‘t Perron wordt niet officieel gesubsidieerd.

Om ons buurtpunt verder uit te bouwen hebben we nood aan voldoende (financiële) middelen. Deze zullen worden gebruikt om de infrastructuur aan te passen (vb. voorzien van Wifi, aanpassing van elektriciteit i.f.v. de keuken), degelijk meubilair en basismateriaal aan te schaffen, ICT-materiaal aan te kopen, nieuwe initiatieven op te starten, de maandelijkse kosten te betalen,…

Kan je ons helpen met de aanvraag van een projectsubsidie of een andere vorm van fondsenwerving? Top! We kunnen alle steun gebruiken.

Doe je graag zelf een kleine of grote gift? Super! Gebruik dan dit rekeningnummer: BE09 7390 1998 7657 met als mededeling “gift Onder ’t Perron”.

Heb je materiaal waarvan je denkt dat we het kunnen gebruiken? Fijn! Laat het ons zeker weten.

Wil je ons hierover contacteren; doe dit gerust via onderstaande knop. We luisteren graag naar je goede ideeën.

Ik spoor mee!

Vrijwilligerswerk

De werking van Onder ’t Perron wordt momenteel gedragen door vijf voorzieningen voor personen met een beperking (cliënten en hun begeleiders, verantwoordelijken), en enkele geëngageerde buurtbewoners.

Onder ’t motto “hoe meer zielen, hoe meer vreugd”, breiden we deze groep mensen graag uit met extra vrijwilligers!

Vrijwilligers die zich heel af en toe eens willen engageren, of mensen die op meer regelmatige basis mee de schouders willen zetten onder ons buurtpunt… Ieders bijdrage wordt enorm gewaardeerd!

We voorzien een vrijwilligersverzekering voor wie samen met ons aan de slag wil gaan, en beloven alvast een toffe sfeer en véél voldoening!

Heb je zelf een goed idee, of zin om toffe initiatieven mee op poten te zetten?

  • Goesting om eens een handje toe te steken in ons stationswinkeltje?
  • Om eens te helpen bij de schoonmaak van ons buurtpunt?
  • Om onze koffiebar te bemannen?
  • Om mee te brainstormen over de verdere ontwikkeling van ons buurtpunt?
  • Om een activiteit te organiseren?
  • Om …

TOP! Neem contact met ons op via onderstaande knop. We bekijken graag samen met jou wat jij voor onze werking kunt betekenen (en wij voor jou). Houd ook onze facebookpagina in het oog; daar posten we onze vrijwilligersvragen.

Ik spoor mee!