Inclusieve dagbesteding

Momenteel worden er in Onder ’t Perron voor de bewoners/leerlingen van de vijf deelnemende voorzieningen zinvolle dagbestedingsactiviteiten georganiseerd. Zo zijn er kaart- en spelnamiddagen, crea-activiteiten, danslabo’s, het verzorgen van plantjes in ons “plantenasiel”, …

Daarnaast maken we maandelijks de verjaardagspakketten voor Feestvarken vzw en staan ook onze Landegemse Mooimakers wekelijks paraat om het zwerfvuil in de buurt onder handen te nemen.

Maar… Onze ambitie reikt verder dan dit. We willen meer… We willen uitgroeien naar inclusieve ontmoetingsactiviteiten waar er een samenwerking is tussen de vijf voorzieningen en met de buren, plaatselijke vereniging en partners.

Wij stellen onze activiteiten open voor iedereen! Een kijkje komen nemen, zelf actief deelnemen aan een workshop, een babbeltje slaan … alles is mogelijk.

Kijk snel naar onze kalender om te zien wie, wat, wanneer organiseert. Heb je zin om actief deel te nemen, laat het ons weten op verantwoordelijke@ondertperron.be.

Download flyer