Koffie en soep

Koffie, meer dan alleen een warme drank gemaakt van gemalen koffiebonen. Het is een drank die je instant energie geeft om de dag te starten. Een drankje om even te onthaasten in de drukte van de dag. Samen drinken en even bijpraten. Een koffietje uitdelen en zo nieuwe mensen ontmoeten. Het is een drank die je zintuigen prikkelt en nieuwe ideeën geboren laat worden.

Soep, meer dan enkel een drank gemaakt van groenten. Het is een drank waarvan je helemaal opwarmt. Een drank die je energie geeft door de vele verse groenten. Een drank waardoor je je verbonden voelt vanwege de lokale producten. Een drank die je laat openstaan voor nieuwe ontmoetingen met de makers/verkopers van dit heerlijke goedje.

Dit alles is waarvoor wij staan. Daarom kan jij (de treinreiziger die nog moet wachten op de trein, de vriendin die graag wat bijkletst, de buurtbewoner die even komt onthaasten, de creatieveling die deelneemt aan een workshop…) vanaf januari 2022 terecht in Onder ’t Perron voor een heerlijke kop koffie of soep.

Een groep vrijwilligers verwelkomt je binnenkort graag in onze gezellige (en droge!) koffie en soephoek.

Maar er is meer… Ook gezellig neuzen in onze boekenruilkast, een plantje binnenbrengen in het plantenasiel, nog vlug even je mails checken, een sanitaire stop of gewoon wachten op de trein behoort tot de mogelijkheden.

Je bent van harte welkom!